Waarvoor wordt bioplastic gebruikt

  1. Home
  2. /
  3. Waarvoor wordt bioplastic gebruikt

Waarvoor wordt bioplastic gebruikt

Draag bij aan een schoner milieu

Wanneer u uzelf afvraagt waarvoor wordt bioplastic gebruikt bent u bij CSX Nijverdal aan hét juiste adres. Als producent van diverse soorten bioplastics kunnen wij u namelijk alles vertellen over het toepassen en het verwerken van bioplastics. Uw vraag; waarvoor wordt bioplastic gebruikt kunnen wij eenvoudig en algemeen beantwoorden. Zo wordt bioplastic gebruikt voor het vervaardigen van verpakkingen, producten en halffabricaten. Kortom, bioplastics zijn zéér breed inzetbaar én toepasbaar. Waarvoor wordt bioplastic gebruikt binnen uw branche? Wij kijken graag met u mee over de mogelijkheden van het toepassen van bioplastics. Neem dan vrijblijvend contact op met CSX Nijverdal. Wij voorzien u graag van meer adviezen en informatie over onze mogelijkheden.

Direct contact?

waarvoor wordt bioplastic gebruikt

Toepassingen

Zoals gezegd zijn onze toepassingsmogelijkheden veelzijdig. Zo kunt u onze mogelijkheden inschakelen in verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan de voedingsindustrie met bijvoorbeeld duurzame verpakkingen. Maar ook kan CSX Nijverdal u in een markt als bijvoorbeeld grond, weg en waterbouw voorzien van diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan plaatmaterialen of bescherm middelen. Kortom, de mogelijkheden voor producten van gerecycled materiaal zijn bij CSX Nijverdal groot. Wilt u bijdragen aan een schoner milieu én uw eigen unieke product creëren? Neem dan contact op met CSX Nijverdal.

Geschikt voor vele toepassingen

Ook zijn circulaire grondstoffen toepasbaar binnen veel markten. Niet alleen is de voedingsindustrie één van de denkbare markten. Maar ook kunt u denken aan bijvoorbeeld:

• Bouw
• Voedingsindustrie
• Grond, weg en waterbouw

Benieuwd naar alle mogelijkheden van CSX Nijverdal? Neem dan een kijkje in ons leveringsprogramma. Zo ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact op via: 0548-626111 of mail naar [email protected]. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Meer informatie over Waarvoor wordt bioplastic gebruikt?

Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van onze producten en het verwerken van onze grondstoffen.

waarvoor wordt bioplastic gebruikt

Over CSX Nijverdal

CSX Nijverdal wil door middel van een ‘Clean Technology’ productieproces bijdragen aan een betere, veiligere en schonere wereld voor komende generaties. Zo produceert Customised Sheet Xtrusion maatwerk kunststof producten volgens een milieuvriendelijk productieproces.

Niet alleen kunnen daarmee verpakkingen worden gemaakt. Maar ook kunt u onze materialen en grondstoffen inzetten in bijvoorbeeld de bouw, industrie, of grond, weg en waterbouw. Kortom, door middel van schone producten wordt een duurzame wereld gecreëerd. Wilt u meer weten over CSX Nijverdal? Wij vertellen het u graag!

Contact of benieuwd naar de mogelijkheden?